پروژه طرح کارآفرینی کشتارگاه دام

پروژه طرح کارآفرینی کشتارگاه دام,پروژه کارافرینی کشتارگاه دام,توجیه اقتصادی کشتارگاه دام,دام,دانلود پروژه کشتارگاه دام,دانلود کارآفرینی کشتارگاه دام,طرح توجیه فنی کشتارگاه دام,طرح توجیهی کشتارگاه دام,کارآفرینی کشتارگاه دام,کشتارگاه

دانلود فایل

پروژه طرح کارآفرینی کشتارگاه دام در66 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالب عنوان                                                                            شماره صفحه خلاصه طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 4 فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………….. 6 1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7 جدول شماره 1 ، محصولات تولیدی کشتارگاه صنعتی………………………………………………………………………………… 8 تاریخچه :……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………. 10 محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 10 1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………. 10 1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………. 10 مجوز های قانونی :…………………………………………………………………………………………………………………………………. 10 مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. 11 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس……………………………………… 11 1-   اشخاص حقیقی……………………………………………………………………………………………………………………………… 11 2-   اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………… 12 مدارك مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………… 12 اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………… 13 تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 13 صدور پروانه بهره برداری :………………………………………………………………………………………………………………………. 13 مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………… 14 فصل دوم – روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………….. 15 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………………. 16 بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام……………………………………………………………………………………………………….. 16 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :……………………………………………………………………………….. 16 فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :………………………………………………………………….. 17 مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :………………………… 19 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )……………………………………………………………………………. 19 فصل سوم – امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………… 20 تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گاوی…………………………………………………………………………………………………… 21 تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گوسفندی……………………………………………………………………………………………. 21 جدول 2 عناوین استانداردهای ملی ایران در خصوص گوشت……………………………………………………………………… 22 درجه بندی گوشت گوسفند یا بز به روش زیر انجام می شود……………………………………………………………………… 24 جدول 3 چگونگی ارزیابی کیفی نوع قطعه های گوناگون گوشت گاو یا گاومیش بر روی یک لاشه و نمره امتیازهای آن ها          24 جدول 4 پلیمرهای انتخابی و به کار رفته در بسته بندی غذاهای گوشتی……………………………………………………. 25 نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP……………………………………………………………………… 26 نمودار آلودگی و نقاط کنترل بحرانی قبل و بعد از کشتار گو.سفند و گاو……………………………………………………… 27 جدول 5 آمار متوسط قیمت گوشت در سال های 1378 تا 1385……………………………………………………………… 28 جدول 6  قیمت گوشت در بازار آمریکا…………………………………………………………………………………………………….. 28 جدول 7 قیمت گوشت در بورس لندن…………………………………………………………………………………………………….. 29 جدول 8 ارزش غذایی پروتئین در برخی فراورده های دامی………………………………………………………………………… 29 جدول 9 بررسی رتبه ایران در زمینه تولید گوشت در جهان………………………………………………………………………. 29 جدول 10 کشورهای عمده صادر کننده در سال 2005…………………………………………………………………………….. 30 جدول 11 کشورهای عمده وارد کننده در سال 2005………………………………………………………………………………. 30 نمودارهای زیر سهم صادرات گوشت گاوی صادر کنندگان عمده جهانی را نشان می دهد . (سال 2000 و 2005) 31 جدول 12 میزان تولید و مصرف گوشت قرمز در جهان (با احتساب متوسط تمامی کشورها ) و ایران از سال 1350 تا سال 1382 32 بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون…………………………………………………………… 33 واحدهای فعال قبل از سال 1379…………………………………………………………………………………………………………… 33 آمار واحدهای فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون…………………………………………………………………………………………. 34 جمع ظرفیت واحدهایی که درصد پیشرفت آنها زیر 40% می باشد…………………………………………………………….. 34 واحدهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالاتر از 40% می باشند به تفکیک استان به قرار زیر است……………………. 35 جدول 17 مصرف سرانه گوشت قرمز کشور طی دوره 82 – 1375 ( از محل تولد و واردات)………………………… 36 جدول 18 روند رشد جمعیت طی سال های 1370 تا 1384 و برآورد جمعیت در سال های 1385 و 1386… 36 جدول 19  بررسی آمار تولید گوشت گاو و گوسفند در فاصله سال های 1378 تا 1382……………………………… 37 جدول 20 پیش بینی مصرف گوشت قرمز از سال 1385 تا 1388…………………………………………………………….. 37 جدول 21 بررسی اجمالی تکنولوژی  و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها 38 جدول 22 تیپ های کشتارگاهی عمده در جهان………………………………………………………………………………………. 38 جدول 23  هزینه های ثابت سرمایه گذاری……………………………………………………………………………………………… 39 جدول 24 زمین……………………………………………………………………………………………………………………………………. 39 جدول 25 محوطه سازی………………………………………………………………………………………………………………………… 40 جدول 26 فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح……………………………………………………………………………………… 40 جدول 27 ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح……………………………………………………………………………………. 43 جدول 28 شرح ریز هزینه های خرید ماشین آلات به همراه ماشین آلات هر بخش……………………………………… 44 ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گاوی 50 راس در شیفت………………………………………………………………… 44 سایر تجهیزات اختیاری مورد نیاز خط کشتارگاوی…………………………………………………………………………………….. 46 ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گوسفندی 500 راس در شیفت……………………………………………………….. 47 ماشین آلات و تجهیزات اختیاری خط کشتار گوسفندی…………………………………………………………………………….. 48 ماشین آلات و تجهیزات کشتارگاه بهداشتی……………………………………………………………………………………………… 48 ریل گذاری و تجهیزات مورد نیاز پیش سردکن ها و چهار شقه کنی……………………………………………………………. 49 ماشین آلات و تجهیزات کله و پاچه پاک کنی………………………………………………………………………………………….. 50 ماشین آلات و تجهیزات شکمبه و روده پاک کنی……………………………………………………………………………………… 51 لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تبدیل ضایعات پودر گوشت و خون به ظرفست 5/8 تن ضایعات در روز با سیستم چربی گیر         53 دستگاه لاشه سوز دامی………………………………………………………………………………………………………………………….. 54 ماشین آلات و تجهیزات سیستم انتقال خون…………………………………………………………………………………………….. 54 لیست ماشین آلات سیستم تصفیه فاضلاب کشتارگاه به ظرفیت 150 متر مکعب در روز………………………………. 55 تجهیزات اختیاری سیستم تصفیه فاضلاب………………………………………………………………………………………………… 55 تاسیسات مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………………………………. 56 میزان برق مورد نیاز ماشین آلات هر بخش به شرح زیر می باشد……………………………………………………………….. 57 تجهیزات اداری مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………………………. 58 وسایل نقلیه برون و درون کارگاهی…………………………………………………………………………………………………………. 58 هزینه های قبل از بهره برداری………………………………………………………………………………………………………………… 59 فهرست مواد اولیه و بسته بندی در سال 1385………………………………………………………………………………………… 59 استان های عمده تولید کننده دام سبک و سنگین و رتبه آنها……………………………………………………………………. 60 برآورد جمعیت استان های کشور…………………………………………………………………………………………………………….. 61 نیروی انسانی مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………………………………… 62 پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری……………………………………………. 62 ادامه جدول پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری………………………….. 63 بررسی و تعیین میزان تاسیسات مورد نیاز………………………………………………………………………………………………… 63 میزان برق مصرفی ماشین آلات تولید………………………………………………………………………………………………………. 64 آب مصرفی کارخانه……………………………………………………………………………………………………………………………….. 64 بخار مصرفی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 65 محاسبه میزان آب ، برق و سوخت مصرفی……………………………………………………………………………………………….. 65 قیمت جهانی گوشت قرمز در سیستم تولیدی کشورها……………………………………………………………………………….. 66 فصل چهارم  – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات……………………………………………………… 67 نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………… 68 خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کشتارگاه دام پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد . – 1 مقدمه : هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان احداث کشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند می باشد . انواع تولیدات کشتارگاهی از قبیل گوشت قرمز ، پوست ، دل و جگر ، روده و… می باشد که بدلیل استفاده از فرایند صنعتی در این نوع کشتارگاه ها به همراه سایر تولیدات قابل استفاده ناشی از کشتار دام (از قبیل خون و امعاء و اشیاء ) بصورت بسته بندی و کاملاً با رعایت نکات بهداشتی و زیست محیطی تولید و عرضه می گردد . لازم به ذکر است که در ارتباط با محصولات تولیدی حاصل از ذبح گاو و گوسفند ، گوشت قرمز به عنوان کالای اصلی در نظر گرفته شده و کلیه محاسبات نیز بر آن اساس انجام می گیرد و سایر محصولات به عنوان محصول جانبی در نظر گرفته می شوند . جدول شماره یک ارائه دهنده هجده محصول متفاوت می باشد  که نه محصول از ذبح گاو و نه محصول دیگر از ذبح گوسفند بدست می آید . همانطور که مشاهده می شود بعضی از محصولات حاصل از ذبح گاو و گوسفند با یکدیگر مشترک هستند و مسلماً کاربرد مشترکی خواهند داشت . گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ، جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کشتارگاه دام استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش یادگیری سازمانی

    مبانی نظری و پیشینه پژوهش یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده دانلود فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش یادگیری سازمانی در 74 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)…

  • پاورپوینت پی های نواری و گسترده

    پاورپوینت پی های نواری و گسترده دانلود فایل پاورپوینت پی های نواری و گسترده پی های نواری و گستردهاین پاورپوینت در 36 اسلاید می باشد. فهرست مطالب اسلایدها : پی های نواری و گسترده مقدمه پی نواری روش معمول در…

  • پاورپوینت افشای اختیاری

    ادبیات افشای اختیاری,اعتبار افـشای اختیاری,انگیزه‌های افـشای‌ اختیاری,اهمیت شفافیت و افشای داوطلبانه,پاورپوینت افشای اختیاری,دانلود پاورپوینت افشای اختیاری,مزایای افشای داوطلبانه,مسائل اصلی در افشای داوطلبانه,مهمترین مزایای افشای کامل و گزارشگری بهتر,نقش افشا در بـازارهای سرمایه دانلود فایل عنوان: پاورپوینت افشای اختیاری دسته: حسابداری…

  • دانلود کتاب برش های عرضی ذهن (ورد)

    دانلود کتاب برش های عرضی ذهن (ورد),کتاب برش های عرضی ذهن دانلود فایل کتاب برش های عرضی ذهن آدمی بی آنكه بخواهد و یا آگاه از زادن خویش باشد ، پا به عرصه وجود می گذارد و از لحظه تولد…

  • مقاله آشنایی با گیاه سویا

    آشنایی با گیاه سویا,بررسی آشنایی با گیاه سویا,پایان نامه آشنایی با گیاه سویا,پروژه آشنایی با گیاه سویا,تحقیق آشنایی با گیاه سویا,دانلود آشنایی با گیاه سویا,مقاله آشنایی با گیاه سویا دانلود فایل مقاله آشنایی با گیاه سویا منشاُ سویا ظاهراً از…